薔薇之友 Rosenfans

會員登記
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Vonklee
打印 上一主題 下一主題

埃訓, 有冇興趣?

慢慢來, 我只係油左 cuirassier個17隻馬仔
回復 支持 反對

開工:

回復 支持 反對

von 兄, 厲害....厲害....

如果我有呢隊就相當唔錯.....

http://theminiaturespage.com/boards/msg.mv?id=249743&page=2

Rau Guard 3.jpg (89.22 KB, 下載次數: 60)

Rau Guard 3.jpg

Female Napoleonics.jpg (76.83 KB, 下載次數: 59)

Female Napoleonics.jpg
回復 支持 反對

哈哈........
回復 支持 反對

Prussian Artillery Hat 呢間廠D件果真衰到無人有, 仲用緊十幾廿年前果D軟膠, 只有用AA膠先能勉強黐到.......D位拗左? sorry 無得拉番直既...1)因為係黐埋先知. 2) 佢係拗蛋既軟膠來....

回復 支持 反對

JINROH 發表於 2012-9-23 10:13
Prussian Artillery Hat 呢間廠D件果真衰到無人有, 仲用緊十幾廿年前果D軟膠, 只有用AA膠先能勉強黐到..... ...

昌少

拗蛋既軟膠係 Plasticized PVC. 用 AA 黏吾緊, 又起白印, 建議去五金買樽 PVC 膠水, 好似雙星膠水禁用. 幾皮野一樽.

回復 支持 反對

O thank you 康爸爸^^
回復 支持 反對

冇人砌阿矮仔倫D兵既?
回復 支持 反對

連八國聯軍都有......
http://www.models2u.co.uk/Shop/contents/en-uk/d1239.html

回復 支持 反對

Ivan 你一下砌西餅倫, 一下砌呢隻太平軍...
回復 支持 反對