薔薇之友 Rosenfans

會員登記
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Vonklee
打印 上一主題 下一主題

埃訓, 有冇興趣?

JINROH 發表於 2012-9-8 00:12
首辨來的嗎?

Italari 膠兵仔!
回復 支持 反對

cmpang 發表於 2012-9-8 00:21
恕我見識少,你哋究竟講緊啲乜東東?

Napoleonic wargaming!  
回復 支持 反對

Vonklee 發表於 2012-9-8 07:50
Napoleonic wargaming!

盒 wargame 吾包埋兵仔,要自己買?

油一个兵要半日, 油 300个....
回復 支持 反對

cmpang 發表於 2012-9-8 08:04
盒 wargame 吾包埋兵仔,要自己買?

油一个兵要半日, 油 300个....

果本係書尼, GAME RULES!  

兵仔要自己買, 自己上色, 呢個係最好玩既地方!  300個兵仔係好大個部隊尼.... 相等於15個步兵營=4個團=2個旅=1個師嫁喇!  一齊玩啦!

亞昌show果盒係得兵仔, 無GAME RULE!
回復 支持 反對

細细聲問一下,你地油開啲兵仔既時候,可吾可以同我油多幾筆..
回復 支持 反對

cmpang 發表於 2012-9-8 08:22
細细聲問一下,你地油開啲兵仔既時候,可吾可以同我油多幾筆..

有乜所謂, WARGAME用既兵仔, 不一定要好似模型比賽果d禁靚, 分得清楚係乜國或乜部隊已ok!!!
回復 支持 反對

終於搵到炮兵    Hat Industrie 1/72 Napoleonic Prussian Artillery
   http://www.wonderlandmodels.com/ ... prussian-artillery/

von 兄, 如搵步騎兵的話, 呢隊都幾正....

Black Hussar Box Front.jpg (52.63 KB, 下載次數: 61)

Black Hussar Box Front.jpg

Black Hussar Box Rear.jpg (42.7 KB, 下載次數: 62)

Black Hussar Box Rear.jpg
回復 支持 反對

都OK架... 要唔要幫你買?
回復 支持 反對

可以的話先報個價來看看先, 呢排洗大左
回復 支持 反對

昌少

步兵$47.60
騎兵$46.40
(你唔要都冇所謂, 返正我都會買)
回復 支持 反對