薔薇之友 Rosenfans

會員登記
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2652|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

大風浪

樓主
回復

沙發
哈哈 ... 正合吾意 ..
回復 支持 反對

板凳
厘隻 Newcastle 淘宝要 4,600 人仔. 上年記得喬宝都係賣 $4,800.

http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=13415174670

目前都係老麥D珍蔵才有 potential 禁樣冲浪
回復 支持 反對

地板
呢隻系老番 Model Slipway  ?

http://item.taobao.com/item.htm? ... id=13847911448&

Model Slipway  賣 239鎊, 約 HK$2400, 未計运費,加埋約HK$3600过外,但系套件...

呢隻 3650人仔,連运費 HK$5000樓下,吾駛砌

老麥,你諗边隻?
回復 支持 反對

制唔過, 我隻Amsterdam 西班牙廠 Artesania Latina ,執左德昌嘅倉底貨, 咁大隻才HK$1400 大元, 買時個盒都好舊, 都唔知擺左幾耐無人買. 呢隻New Castle 國產版咁鬼貴, 而且工廠砌出來的現成貨表面就好靚, 但通常機械部份就差D, 有時連條軸都拉唔直, 聽把聲就知啦.
回復 支持 反對