薔薇之友 Rosenfans

會員登記
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: cmpang
打印 上一主題 下一主題

到貨..

樓主

好嘢, 紅色嗰隻我整, 一個星期攪掂. 你地唔嫌粗就得嘞.
回復 支持 反對

沙發
Hon Pa, what is the name of that brain-washing Japanese movie ? Where to buy ?
回復 支持 反對

板凳

D鬼佬肯同你寄Royal Mail 平D咪好囉, 重想點. 佢地唔係咁烏碌歐洲就唔會攪成咁啦 !

Hon Pa, 唔該哂, 等我睇下, 俾D小日本武士道洗下腦先, 我個腦咁多垃圾充塞, 洗乾淨佢.
依家興洗腦, 趕潮流. 前牌D女人興浣腸, 依家又唔興, 轉左去整事業線.
回復 支持 反對

地板

Ivan兄,多謝好介紹, D老爺戰艦好正呀 !! 攪到我都想整番隻.
唔止洗腦, 簡直醒腦提神, 睇到眼都唔斬呀.
有冇成套片呀, 原汁原味, 等我洗得乾淨D.

Hon Pa 嗰套都好正, 多謝多謝. 大家快D上去睇, 洗腦洗得好乾淨.
D船友太多好介紹, 攪到好唔得閒, 隻燈塔船都未開工, 死都唔掂, 下個星期六要詐病先得, 一係打風.
回復 支持 反對

唔駛問, Pang 哥果條梗係最長, 無人敢同佢爭.
回復 支持 反對

Haha, 個個都話要. 我都要, 無蝕底. 之前只得4條豬腸, 唔夠食, 我要多16條.
Cornwall D 貨俾我地買晒.
回復 支持 反對