請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

薔薇之友 Rosenfans

會員登記
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Vonklee

黎喇, 黎喇!

understand Sir!!^^
回復 支持 反對

錢己一早渣定,但恐怕抽吾到身去買....
回復 支持 反對

cmpang 發表於 2012-11-27 13:11
錢己一早渣定,但恐怕抽吾到身去買....

要幫手就出聲啦....
回復 支持 反對

Pang, 駛唔駛我幫你買埋, 第日可在柴灣池放船時交給你.
Heavy lift ship 塊艙面已造好, 56 cm x 12 cm, 可載小 puffer 及小 tug boat.  船頭些少重疊, 船尾可各自凸出艙面外數 cm.
回復 支持 反對

hard to say when I will be able to show up in CW.. anyway, let me know soonest when the BSM is available from Boss Cheung..

it's great that you've completed the Heavy Lift ship restructure... hope we can how it runs with my two little boats on board soon....

thx anyway ...
回復 支持 反對

報告, 今日去巡視過, 未見中髀, 張老闆話大約下週啦!  問我地要幾多隻?
回復 支持 反對

預我一隻............
回復 支持 反對

我都要, 砌唔砌都買佐先算.
回復 支持 反對

未有貨睇住卡通片先
http://www.youtube.com/watch?v=IuTNJ2oz1aE

重有套卡通睇完你可能轉軚呢
http://www.youtube.com/watch?v=32yqoHCGXWI
回復 支持 反對

Hon Pa ,套卡通片好正, 但係唔明點解睇完可能會轉軑呢 ?
係咪因為佢沈得好慘呢 ? 沈船好平常之嘛, 我地都成日玩沈水艇啦 !
回復 支持 反對