cmpang 發表於 11-12-2012 13:50:37

哈哈,好熱鬧。 現正跟国內朋友研究做桨,軸,軸套,A支架,舵全套。 有消息再公佈

oldv1rr 發表於 11-12-2012 19:04:55

厘場形勢混亂, 先不考慮出賽馬匹是否靚, 頂頭大熱應該係 DAVID 隻馬, 估計 10 蚊最多派 10 過半, 彭哥隻馬可勝不穩. 傳真派系馬當然要一年半戴才可跑畢全程, 據往績有些騎師中途墮馬, 跑得無影無踪. 開跑鐘嚮, 閘門打開, 看和上一場亞里桑拿大賽是否有出乎意表的結果.

cmpang 發表於 12-12-2012 02:02:27

買我啦,買我啦。。。10蚊賠1000。。。。:lol

567 發表於 12-12-2012 10:14:55

大冷門,買吾過,但船一定做好

david 發表於 12-12-2012 12:44:07

買中我隻都無用, 肯定唔靚 (以各傳真派大師標準), 10 蚊賠 9 個半就差唔多.
啱啱先攪完隻大貨船, 隻 Britannia 又做到 1/3, 攪埋佢先攪 Bismarck. 真係週身唔掂. 重要幫個老人家修理甩皮甩骨的好舊好舊的船.

Vonklee 發表於 18-12-2012 18:25:56

大家開工未呀?

我已經砌好晒...........................

Vonklee 發表於 18-12-2012 18:26:28

.................... D 艇仔!

http://i989.photobucket.com/albums/af18/vonkleeshipyard/E9C55C48-9A36-4257-98C3-A49CF95CD172-1065-000001F5D8692A55.jpg

david 發表於 18-12-2012 23:04:42

嘩, 旺記你係咪咁快呀! :funk:
不過我都啱啱攪掂晒.......... 開晒D膠袋.;P

tomtso 發表於 19-12-2012 04:06:30

1} 旺記
2) 彭記
3) David
4) 肥米
5) Hoodsx
6) Yatshun
7) Simons
8) tomtso

Vonklee 發表於 19-12-2012 08:42:41

湯掃終於都動手拿!!
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 1:200 俾斯麥 齊齊砌大行動